Интернет фактури, Интернет счетоводна програма, Интернет складова програма, Online търговска система и Интернет комуникационна система за S-Office. Продукти и услуги

 

Виртуален Старт - СтартИнвойс, СтартАкаунт, vMarket (е-магазин за S-Office), vCommunicator (комуникационна система за S-Office)

Виртуален Старт се концентрира основно върху две направления:

Консултантски услуги в областта на интеграцията на готови решения и продукти с отворен код - към настоящия момент екипът се е специализирал в обвързването на CRM, CMS и търговски системи базирани на Apache сървъри под Linux.

Изграждане на WEB продукти с олекотен интерфейс, покриващи основните бизнес процеси на фирмите.

СтартИнвойс - продукт за издаване на продажбени документи (Интернет фактури и проформа фактури), с който драстично се намаляват разходите за отпечатване и доставка на документите до клиентите, като продукта поема електронно тази дейност. Повече информация за СтартИнвойс можете да намерите на http://www.startinvoice.com/.

vMarket - горещо предложение за потребителите на складови системи базирани на MySQL, MSSQL, Sybase и PostgreSQL. Този интернет продукт представлява виртуален магазин, който ползва номенклатурната база данни на съответната складова програма (в момента пълна поддръжка има S-Office) и автоматизирано създава документите за поръчки от магазина в нея. Ключовият момент при vMarket е напълно прозрачната му работа - не се налагат абсолютно никакви дейности за поддържане на синхрон между web сайта с online магазина и реалната складова система. На практика vMarket е "служител" приемащ поръчки 24/7 от клиентите и въвеждащ ги автоматично във вътрешнофирмената складова програма. Повече информация за vMarket можете да намерите тук...

 

 

On-line връзка с консултант от тук